Over ons

Over ons

Vakantiehuizen-nederland.nl richt zich in samenwerking met huisjehuren.nl op het verhuren van vakantiehuizen in de meest uiteenlopende regio’s. Sinds 01 maart 2021 zijn onze vakantiehuizen platformen compleet vernieuwd en bieden wij een ruim aanbod  vakantiehuizen, villa’s en appartementen waar huurders en verhuurders gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Op die manier kunnen vakantiegangers veel voordeliger huren. Op onze platformen Vakantiehuizen-nederland.nl en huisjehuren.nl heeft u keuze uit meer dan 75.000 vakantiehuizen en appartementen in 33 landen.

Sneller (ver)huren

Via Vakantiehuizen-nederland.nl en huisjehuren.nl kunt u uw vakantiehuis sneller en gemakkelijk huren en verhuren. Zo kunnen vakantiegangers veel sneller een geschikt vakantiehuisje vinden. Ook voor verhuurders wordt het gemakkelijker gemaakt: alle verhuurders kunnen namelijk terecht op een plek.
Hoe werkt het?
In het handige overzicht kunt u gemakkelijk en snel op zoek naar een vakantiehuis naar keuze. Zo kunt u onder andere filteren op land, regio of plaats. Op basis van de ingevoerde locatie toont de website automatisch vakantiehuizen. Daarnaast kunt u nog gebruikmaken van verschillende filters, zoals bijvoorbeeld aantal personen, aantal kamers, accommodatietype, eigenschappen vakantieverblijf, bijzonderheden accommodatie, omgeving en activiteiten. Als u een leuk vakantiehuis hebt gevonden, kunt u bekijken welke beschikbare data er zijn. U kunt vervolgens direct betalen en boeken. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van uw boeking.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een geschikte accommodatie of vakantiebestemming en wensen u alvast een mooie zomer en een fijne vakantie toe.