Vakantiehuizen in Drenthe

Vakantiehuizen in Drenthe

Drenthe is een zeer levendige provincie en wordt, helaas onterecht, vaak over het hoofd gezien. Toch heeft deze noordelijke provincie bijzonder veel te bieden. Zo kunt u onder andere een bezoekje brengen aan het historische park kamp Westerbork of kunt u naar het dierenpark in Emmen (Wildlands Adventure Zoo Emmen). Ook de hunebedden zijn onderdeel van de Nederlandse geschiedenis. Daarmee heeft de provincie bijzonder veel leuke bezienswaardigheden. De vakantiehuizen in Drenthe zijn ook nog eens erg betaalbaar.

Populaire plaatsen in Drenthe

Vakantiehuizen Borger

Zin om de indrukwekkende stad Borger te ontdekken? Een vakantiehuis Drenthe huren is dat de beste keuze. Wandelen, shoppen, alles wat je maar wil is mogelijk in deze stad. Geniet daarom volop als je hier je vakantie door gaat brengen.

Vakantiehuizen Hooghalen

Als je dol bent op de natuur, dan bieden de vakantiehuizen Hooghalen jou veel rust en genietmomenten! Kom daarom genieten in het mooie Drenthe. Jong en oud vermaken zich hier prima, er is veel te doen in Hooghalen en de regio.

Vakantiehuizen Emmen

Lekker op vakantie in het mooie Emmen? Je vindt er veel bijzondere gebouwen, je kunt er lekker shoppen en er is voor jong en oud meer dan genoeg te doen. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Emmen en maak vandaag nog jouw keuze.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht je van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen jou al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Hunebedden in Drenthe

Als je kiest voor een van de vakantiehuizen in Drenthe is het zeker een aanrader om een bezoekje te brengen aan de hunebedden. Drenthe staat hier namelijk bekend om. De ingang van de hunebedden bevindt zich doorgaans aan de zuidzijde. Destijds werden de hunebedden gebruikt als grafkamers.

Vakantiehuizen in Drenthe boeken

Er zijn veel mooie vakantiehuizen in Drenthe waar je met je gezin vakantie kunt vieren. Heb jij zin om er even tussenuit te gaan? Dan raden wij je aan om op tijd je keuze te maken. Zo kun je namelijk al onze vakantiehuizen in Drenthe op tijd bekijken en dan een accommodatie kiezen die aan al je wensen voldoet. Misschien wil je samen lekker van veel luxe genieten, of wil je een kindvriendelijk vakantiehuis in Drenthe of moet de hond mee mogen? Alles kan natuurlijk maar daarom moet je wel op tijd je keuze maken en dan kunnen wij het voor je realiseren. Dus weet jij wanneer je vakantie hebt? Plan het dan snel in en dan weet je vrijwel direct welk vakantiehuis in Drenthe voor jou beschikbaar is.

Vakantiehuizen in Drenthe boeken

Qua aanbod vakantiehuizen ga je niets tekort komen bij ons. Wij hebben je meer dan genoeg vakantiehuizen te bieden die aan al je wensen voldoet. Weet jij al wat je wensen zijn, wanneer je wil gaan en met wie? Met of zonder kinderen? Met of zonder hond? In de schoolvakanties of liever daarbuiten? Buiten de vakanties kan het wat rustiger zijn en als je daar van houdt en die kans hebt, dan is dat ook zeker een aanrader. Doe daarom wat voor jou goed voelt en dan kun je zelf nagaan wanneer je hier in het mooie Drenthe vakantie wil vieren. Het hele jaar door heb je hier zoveel om te doen, wandelen, fietsen, winkelen en vooral genieten van de rust en de mooie natuur. Dat is ook de reden waarom dat zoveel mensen deze mooie provincie willen bezoeken.

Nationale parken Drenthe

Je kunt ook kiezen voor een van de vakantiehuizen in Drenthe vanwege de nationale parken. In de provincie kun je er maar liefst drie bezoeken! Het 61 km² tellende Nationale Park Drents-Friese Wold is zeker een aanrader. Het Nationale Park Dwingelderveld is iets kleiner met een grootte van een kleine 37 km². Verder kun je nog een bezoekje brengen aan het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Deze is ruim 100 km² groot en daarmee ook het grootste nationale park van de provincie.

Kamp Westerbork

Kamp Westerbork is een minder fraai stukje uit onze geschiedenis, maar zeker erg interessant om te zien. Dit vluchtelingenkamp en militair kamp werd gebruikt als Joods doorgangskamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. De laatste gevangenen werden op 12 april 1945 bevrijd door de Canadezen.

Kindvriendelijk vakantiehuis in Drenthe

Het is fijn om lekker met het hele gezin op vakantie te kunnen. Maar dan wil je wel vaak een kindvriendelijk vakantiehuis in Drenthe. Dit kan allemaal geregeld worden. Alleen moet je er wel rekening mee houden dat het in de zomer vaak erg druk is. Daarom kun je maar beter op tijd reserveren. Je hebt mogelijkheden genoeg bij ons, dus kom snel ons ruime aanbod bekijken en dan kies je toch ook vandaag nog jouw vakantiehuis in Drenthe online? Met een paar drukken op de knop geef je je wensen aan en dan is het zo gerealiseerd. Het is fijn als je af kunt tellen naar je verdiende vakantie. Veel mensen hebben er zin in en jij toch ook? Er is veel moois wat je kunt ontdekken vanaf je vakantiehuis in Drenthe.

Wildlands in Emmen

Wildlands (voluit: Wildlands Adventure Zoo Emmen) is ook een aanrader. Dit dierenpark is nog vrij nieuw en heeft een uniek concept. Je vindt hier talloze dieren en het is ook erg aangenaam om te kiezen voor een van de vakantiehuizen in Drenthe in deze regio. Dierenliefhebbers kunnen hier gemakkelijk een dag spenderen.