Vakantiehuizen in Friesland

Vakantiehuizen in Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Er zijn talloze leuke vakantiehuizen in Friesland en dat is ook niet voor niets. De provincie heeft namelijk ontzettend veel te bieden. In deze unieke provincie kunt je onder andere een bezoekje brengen aan de steden Sneek, Drachten en Leeuwaarden. Ook kun je maar liefst vier verschillende nationale parken bezoeken. Daarmee is er ook nog meer dan voldoende ruimte voor de natuur. Er is ook veel cultuur en natuur in Friesland te vinden en daarmee zijn er ook verscheidene leuke musea waar u een bezoekje aan kunt brengen.

Populaire plaatsen in Friesland

Vakantiehuizen Noordwolde

Noordwolde is een plaats in Friesland en heeft landelijke bekendheid gekregen door de rotanindustrie. Een leuke plaats om vakantie te vieren, bekijk daarom hier ons aanbod vakantiehuizen Noordwolde en dan kun je snel online jouw vakantiehuis Friesland huren.

Vakantiehuizen Appelscha

Appelscha is een bekende stad in Friesland. Genieten van de natuur, maar ook lekker shoppen is hier heel goed mogelijk. Als je zin hebt om er even tussenuit te gaan is dit een mooie bestemming. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Appelscha.

Vakantiehuizen Akkrum

In de gemeente Heerenveen ligt het dorp Akkrum, in Friesland. Het ligt naast het dorp Nes en daarom noemen ze het ook wel een tweelingdorp, Akkrum-Nes. Benieuwd wat het jou te bieden heeft? Huur er dan een vakantiehuis en hier kun jij de beschikbaarheid bekijken.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht je van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen jou al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Leukste steden van Friesland

Als u kiest voor een van de vakantiehuizen in Friesland kun je talloze leuke steden bezoeken. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan Sneek. Vooral tijdens de Sneekweek is de stad erg drukbezocht. Ben je er niet tijdens de Sneekweek? Dan is een bezoekje aan de stad vooralsnog leuk. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan de Martinikerk en kunt u het historische gebied daaromheen bekijken. Leeuwarden is een andere leuke stad die je kunt bezoeken. Er zijn veel horecagelegenheden en er zijn talloze historische gebouwen, waaronder het stadhuis, Paleis van Justitie, St. Bonifatiuskerk, Kanselarij, de Waag van Leeuwarden en de Oldehove. De stad Heerenveen is ook erg interessant, maar heeft wel minder te bieden dan Leeuwarden en Sneek.

Leukste steden van Friesland

Als je lekker vakantie wil vieren in het mooie Friesland dan zijn er veel mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Bij ons kun je om te beginnen het ruime aanbod vakantiehuizen in Friesland snel komen ontdekken. Je kunt hier namelijk heerlijk met je hele gezin vakantie vieren en dat wil jij toch ook? Dus wil jij er even tussenuit, kom dan snel een vakantiehuis in Friesland uitkiezen waar je naar uit kunt kijken om er vakantie te mogen vieren met zijn allen. Het advies is om snel te boeken, zodra je weet wanneer je weg kunt. Dan heb je namelijk nog volop keuze uit ons aanbod vakantiehuizen in Friesland. Met of zonder kinderen? Honden welkom? Dichtbij de natuur? Het is echt allemaal mogelijk, als je maar weet wat je wil en dan kunnen wij het snel voor je in orde maken.

Ruim aanbod vakantiehuizen in Friesland

Je wil graag volop keuze hebben qua vakantiehuizen, dit kan bij ons. Wat zou je het liefst willen als je denkt aan een vakantiehuis in Friesland? Luxe? Sauna en een bad misschien? Veel mensen kijken daar wel naar uit als dit in een vakantiehuis in Friesland aanwezig is. Dit kan jouw voorkeur hebben en dat kun je dan bij ons aangeven. Als je dit echt heel graag wil dan raden wij je aan om direct ons aanbod accommodaties te bekijken want dan kunnen wij kijken wat er nog vrij is. Hoe eerder dat jij je vakantiehuis in Friesland gaat boeken, des te eerder je weet wat er nog vrij is. Je hebt dan ook een grotere kans dat jouw huisje wat je graag wil dan nog vrij is.

Vakantiehuizen Friesland en nationale parken

Wil je graag de natuur opzoeken en om die reden kiezen voor een van de vakantiehuizen in Friesland? Dan heb je geluk, want er zijn talloze leuke nationale parken die je kunt bezoeken. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan het eiland Schiermonnikoog. Ook het nationaal Park De Alde Feanen bij de Friese plaats Eernewoude is een aanrader.

Waddeneilanden

Aan de Noordzee liggen de Waddeneilanden met ieder hun eigen naam: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog. Ook deze eilanden zijn erg leuk om te bezoeken tijdens jouw reis naar Noord-Nederland.

Kindvriendelijk vakantiehuis in Friesland

Veel mensen vinden het fijn om lekker met het hele gezin vakantie te mogen vieren in een vakantiehuis in Friesland. Jij ook? Dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beschikking over erg veel accommodaties en deze zijn allemaal online te boeken. Het enige wat je moet doen is je wensen aangeven en dan kun je een vakantiehuis in Friesland kiezen. Een park met een speeltuin? Wellicht een zwembad in de buurt? Pretparken? Bedenk je maar eens wat je zou willen en dan kun je zelf nagaan wat je fijn vindt tijdens je vakantie. Er is vaak veel voor de kinderen te doen en zeker als je daar met het boeken alvast rekening mee houdt. Dat wordt een heerlijke vakantie waar jullie met zijn allen naar uit gaan kijken dus kom snel ons aanbod vakantiehuizen in Friesland ontdekken en boeken maar.