Vakantiehuizen Groningen

Vakantiehuizen in Groningen

Wil je er graag eventjes tussenuit? Dan kun je kiezen voor een van de vakantiehuizen in Groningen. De noordelijke provincie heeft ontzettend veel te bieden. Er geldt een oase van rust en er is nog veel natuur. Bovendien zijn er nog twee leuke eilanden die je kunt bezoeken tijdens uw bezoek aan de provincie. Wil je toch een beetje drukte opzoeken tijdens jouw vakantie? Dan kun je naar het stadscentrum reizen. Hier wonen ontzettend veel studenten die studeren op een van de universiteiten of hogescholen. Daarmee zijn er ook ontzettend veel bars en andere uitgaansgelegenheden. De vakantiehuizen in Groningen hebben hierdoor iets extra’s.

Populaire plaatsen in Groningen

Vakantiehuizen Vlagtwedde

In de provincie Groningen ligt het mooie Vlagtwedde. Het ligt in de streek Westerwolde. Lekker vakantie vieren zit er hier goed in! Kom er samen tot rust en ontdek het mooie Groningen. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Vlagtwedde die je kunt huren.

Vakantiehuizen Lauwersoog

In de gemeente Het Hogeland in Groningen ligt het dorp Lauwersoog. Er wonen slechts 160 mensen. Een bekende vertrekplaats van de veerdienst die naar Schiermonnikoog gaat. Ontdek hier welke vakantiehuizen Lauwersoog je kunt huren, dat kan allemaal online!

Vakantiehuizen Steendam

Het kleine dorp Steendam ligt aan het Schildmeer in de gemeente Midden-Groningen. Vroeger was het er erg drassig en daarom is er nu een stenen dam aangelegd. Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen Steendam en huur hier jouw vakantiewoning.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht je van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen jou al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Leuke bezienswaardigheden in Groningen

In Groningen kun je talloze leuke bezienswaardigheden bekijken. De Martinitoren in de stad springt er natuurlijk uit. De huidige vorm van de Martinitoren is verkregen in 1627 nadat eerdere exemplaren zijn verwoest door brand en blikseminslag. Het is een unieke bezienswaardigheid en uiteraard heb je de mogelijk om de toren te beklimmen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Wil je graag een prachtige foto maken? Dan kun je ook het Groninger Forum beklimmen. Dit gebouw werd opgeleverd in 2019 en is een prachtig modern gebouw. Bij ons vind je hoe dan ook een geschikte accommodatie waar je met het hele gezin heerlijk gaat genieten.

Fraeylemaborg

Buiten de stad heb je ook nog talloze belangrijke bezienswaardigheden. Zo kun je onder andere reizen naar de Fraeylemaborg in Slochteren. Hier tref je een prachtig museum met een aangrenzend park aan. Hier kun je heerlijk een dagje vertoeven.

Vakantiehuizen in Groningen boeken

Je hebt meer dan genoeg leuke vakantiehuizen in Groningen waar je vakantie kunt vieren. De vraag is alleen wanneer heb je tijd om te gaan? Hoeveel dagen kun je gaan en welke wensen heb je? Gaan de kinderen mee? Wil je dat de honden mee mogen in het vakantiehuis in Groningen? Er is veel om over na te denken, maar als je weet wat je wil dan kun je hier wel heel gericht zoeken. En dan nog iets, als je op tijd je keuze kunt maken, raden wij je zeker aan om dat te doen. Dan heb je namelijk volop keuze qua accommodaties en dan kun je het vakantiehuis in Groningen boeken waar je graag wil verblijven. Misschien wel met luxe van een bad en sauna, ontdek het zelf maar eens hoeveel mooie accommodaties wij hier voor je klaar hebben staan in Groningen.

Eilanden

De eerdergenoemde eilanden zijn ook echte aanraders. Zo kun je onder andere naar Rottumeroog. In de volksmond noemt men het eiland ook wel ‘Rottum’. Je kunt hier bijzondere wandelingen maken en dat is natuurlijk een echte aanrader.

Musea

Tot slot kun je ook nog een bezoekje brengen aan het Veenkoloniaal Museum. Je leert onder andere over de geschiedenis van de binnenvaart. Ben je al overtuigd om naar een van de vakantiehuizen in Groningen te komen? Bekijk het onderstaande overzicht en boek jouw vakantiehuis in Groningen vandaag nog.

Kindvriendelijk vakantiehuis in Groningen

Veel mensen kijken er naar uit om met het hele gezin op vakantie te kunnen gaan. Misschien wil je dit jaar wel genieten met zijn allen in een vakantiehuis in Groningen. Het kan dan een luxe villa zijn of wat kleiner, knusser. Je hebt het helemaal zelf in de hand want jij kunt zelf nagaan wat je wensen zijn en die hier aangeven en dan je vakantiehuis in Groningen boeken. Wacht er niet al te lang mee, want hoe eerder je kunt boeken hoe groter de kans dat je geliefde accommodatie nog beschikbaar is. Voor de kinderen is het leuk als zij er kunnen spelen dus ook daar kun je rekening mee houden als je gaat boeken. Als er vragen zijn dan kun je dat aan ons doorgeven en dan helpen wij je graag verder.

Ruim aanbod vakantiehuizen in Groningen

Je bent op zoek naar een geschikt vakantiehuis in Groningen wat aan al je wensen voldoet. Zoek dan niet meer verder maar kom bij ons ontdekken wat wij je te bieden hebben. Wat zijn de wensen? Welke periode? Hoeveel dagen? Honden en kinderen mee? Lekker in de natuur of op een park? Veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de regio? Als je daar van houdt is het zeker een goede keuze om dat aan te geven en rekening mee te houden. Je hebt hier alle tijd om een mooie accommodatie uit te kiezen en dan staan wij voor je klaar als je vragen hebt. Als je vandaag nog je vakantiehuisje hebt geboekt, dan kun jij al snel beginnen met het aftellen naar een mooie vakantie.