Vakantiehuizen in Limburg

Vakantiehuizen in Limburg

Limburg is een ontzettend gezellige provincie. Het landschap is heuvelachtig in het zuiden en dat is vrij uniek voor een Nederlandse provincie. Wil je graag kiezen voor een van de vakantiehuizen in Limburg? Goede keuze, want naast prachtig landschap zijn er ook nog verscheidene leuke bezienswaardigheden!

Populaire plaatsen in Limburg

Vakantiehuizen Maastricht

Maastricht is een mooie, oude stad gelegen in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van de gemeente Limburg, met ruim 120.000 inwoners. Ontdek de historie van de stad, heerlijk wandelen en shoppen, deze stad heeft je alles te bieden.

Vakantiehuizen Valkenburg

In de Nederlandse gemeente Valkenburg aan de Geul ligt de plaats Valkenburg. Het heeft een sterk toeristisch karakter en je vindt er veel winkels, horecagelegenheden en mooie wandelgebieden. Ga er daarom lekker even tussenuit en ontdek hier ons aanbod vakantiehuizen Valkenburg.

Vakantiehuizen Weert

In het midden van de provincie Limburg ligt de gemeente Weert. Een stad waar van alles te beleven, het hele jaar door. Ontdek het daarom zelf en ga er samen even tussenuit om van al dat moois te mogen genieten. Hier vind je ons aanbod vakantiehuizen Weert.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht je van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen jou al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Maastricht

Maastricht is een prachtige stad met ontelbaar veel horecagelegenheden. Er zijn ontzettend veel terrasjes en het is hier echt reuzegezellig. Ook kun je talloze bezienswaardigheden bekijken, waaronder de Sint-Servaasbasiliek, Sint Servaasbrug, de Helpoort (oude stadspoort), het bruisende vrijthof en de gezellige markt met zijn het bijbehorende stadhuis. Naast deze fraaie bouwwerken kun je ook nog eens diverse leuke musea bezoeken.

Drielandenpunt

Als je kiest voor een van de vakantiehuizen in Limburg is het ook erg leuk om een bezoekje te brengen aan het Drielandenpunt. Dit is waar Nederland grenst aan zowel België als Duitsland. Hier vind je ook een leuk park met een horecagelegenheid. Dat is vooral erg leuk om te bezoeken als je met kinderen reist.

Vakantiehuizen in Limburg boeken

Er zijn veel vakantiehuizen in Limburg waar jong en oud zich prima vermaken. Weet jij al welke wensen je zou hebben qua accommodatie? Veel luxe misschien een bad en een sauna om lekker te kunnen ontspannen na een wandeling? Een plekje in de bossen zodat je daar lekker tot rust kunt komen, veel lezen en van de natuur genieten? Veel mensen komen naar Limburg om te wandelen of te fietsen. Het is dan ook een prachtige omgeving en veel mooie heuvels waar je gaat genieten. Daarom is een vakantiehuis in Limburg boeken een uitstekende keuze. Je hebt bij ons alle tijd om je keuze door te geven en dan zorgen wij dat het snel in orde wordt gemaakt. Het aftellen naar jouw vakantie kan dan beginnen en dat is toch heerlijk om daar aan te mogen denken?

Ruim aanbod vakantiehuizen in Limburg

Qua aanbod vakantiehuizen in Limburg kom je bij ons nooit wat tekort! Je hebt de keuze uit luxe, sauna, bad, ontspannen, veel rust, een villa misschien of juist wat kleiner lekker knus. Er zijn ook genoeg mensen die geen tv e.d. in het huisje willen omdat ze echt van de rust willen genieten. Het is aan jou wat jij wil doen en welke wensen jij dan hebt, geef dat aan ons door en dan kun je hier jouw vakantiehuis in Limburg kiezen. Lekker in de natuur is ook zeker een aanrader. Lekker tot rust komen in een geschikt vakantiehuis in Limburg dat regel je ook gewoon bij ons online. Neem daarom even de tijd om na te gaan welke accommodaties er wanneer vrij zijn en dan kun je jouw vakantiehuis in Limburg bij ons boeken en uitkijken naar een heerlijke vakantie.

Valkenburg

Valkenburg is ongetwijfeld een van de leukste bestemmingen van Limburg. Hier kun je onder andere naar een openluchttheater, Kasteel Valkenburg, de Romeinse Catacombe, een kuuroord, Spookjesbos Valkenburg en prehistorische vuursteenmijnen. Ook wordt er jaarlijks een kerstmarkt gehouden in de fluwelengrot. Deze grot is erg bijzonder om te bekijken. Er zijn namelijk verschillende wandtekeningen te bewonderen.

Gaia ZOO

Wil je graag naar een dierentuin tijdens jouw vakantie? Dan kun je een bezoekje brengen aan de Gaia ZOO. Het park is opgedeeld in meerdere gebieden: het groene regenwoud, de toendra’s en steppe, de savanne en Limburg. Het dierenpark is gevestigd in Kerkrade. Je kunt dus kiezen voor een van de vakantiehuizen in Limburg in deze regio. Je kunt prima een dagje vertoeven in deze dierentuin. Zorg ervoor dat je van tevoren tickets boekt, want dan kun je namelijk profiteren van een voordelige entree.

Kindvriendelijk vakantiehuis in Limburg

Welke van onze vakantiehuizen in Limburg vind jij mooi om vakantie te willen vieren? Luxe of juist niet? Als de kinderen mee gaan is het goed om daar bij het reserveren rekening mee te houden. Je hebt dan mooie parken waar kinderen lekker kunnen spelen, speeltuinen, voetbalveld en nog zoveel meer. Het ligt er ook aan hoe oud dat de kinderen zijn en in welke periode je gaat, maar vaak is er ook genoeg entertainment. Ga daarom eens na wat je wil doen, wanneer ga je, met wie, welke wensen heb je en kies dan hier een geschikt vakantiehuis in Limburg. Je hebt alle tijd om op tijd je keuze te maken, maar we adviseren je wel om dat tijd te doen zodat je de accommodatie kunt krijgen waar je naar verlangt. Als er vragen zijn dan helpen wij je graag verder.