Vakantiehuizen in Noord-Brabant

Vakantiehuizen in Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant is een ontzettend leuke vakantiebestemming. Er zijn ontzettend veel wandel- en fietsroutes en er zijn ook veel leuke steden. In de provincie vindt u talloze mooie en historische gebouwen, maar ook zijn er verschillende leuke dorpjes. Daarmee is er altijd wel iets te beleven. Wilt u graag kiezen voor een van de vakantiehuizen in Noord-Brabant? Raadpleeg dan het onderstaande overzicht of lees eerst verder over populaire bezienswaardigheden.

Populaire plaatsen in Drenthe

Vakantiehuizen ’s-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch is een mooie stad welke goed bereikbaar is. Jong en oud komen hier graag om de stad zelf te ontdekken, maar ook om er te winkelen. Ontdek hier ons aanbod vakantiehuizen ’s-Hertogenbosch en huur eenvoudig jouw vakantiehuis online bij ons.

Vakantiehuizen Breda

De mooie stad Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant. Het was de hoofdstad van de Baronie van Breda. Lekker winkelen, wandelen, uiteten, je gaat hier echt een heerlijke vakantie hebben. Het aanbod vakantiehuizen Breda kun je hier bekijken.

Vakantiehuizen Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een mooie provincie in Noord-Brabant en er wonen ongeveer 68.000 mensen. Wil je de omgeving verkennen? Wandelen, fietsen, openbaar vervoer, lekker winkelen of de natuur in, hier is alles mogelijk. Bekijk hier de vakantiehuizen Bergen op Zoom van dit moment.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Nationaal Park De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch is een boeiend park met een prachtig zoetwatergebied. Hier vindt u talloze kleine eilandjes en er leven ook ontzettend veel dieren. Met enige regelmaat ziet u otters, bevers of zeearenden.

’s-Hertogenbosch

Kiest u voor een van de vakantiehuizen in Noord-Brabant? Dan mag een bezoekje aan ’s-Hertogenbosch niet ontbreken. ’s-Hertogenbosch heeft een erg indrukwekkende binnenstad en beschikt over meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. In de binnenstad vindt u ook talloze terrassen, winkels en goede restaurants. Daarmee kunt u hier prima een dagje vertoeven.

Breda

Breda heeft ook een oude stadskern waar u verschillende historische gebouwen kunt bekijken. Ook het kasteel van Breda is erg mooi om te zien. Door de jaren heen is dit aangepast en verbouwd en daarmee verkeert het kasteel nog in goede staat. Andere populaire bezienswaardigheden in de stad zijn de Onze Lieve Vrouwekerk, het Begijnhof, de Sint-Anthoniuskathedraal en de haven.

Safaripark Beekse Bergen

Wilt u op vakantie in eigen land en liever niet direct naar Afrika? Kies dan voor een van de vakantiehuizen in Noord-Brabant en bezoek het Safaripark Beekse Bergen. Een deel van het park is toegankelijk met de auto of per safaribus. U rijdt dan letterlijk door de verblijfsplaats van de leeuwen, tijgers en zebra’s. Dit Wildlife dierenpark is erg uniek en is zelfs een van de grootste parken in de Benelux. Delen van het park kunt u ook te voet afleggen.