Vakantiehuizen in Noord-Holland

Vakantiehuizen in Noord-Holland

Binnen de provincie Noord-Holland zijn er meer dan genoeg bezienswaardigheden. Er zijn dan ook meer dan voldoende vakantiehuizen in Noord-Holland. Natuurlijk is de stad Amsterdam een aanrader, maar de provincie heeft nog veel meer te bieden. Zo zijn er ook talloze culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen. Een korte vakantie naar deze drukke provincie in de randstad is dus echt een aanrader.

Populaire plaatsen in Noord-Holland

Vakantiehuizen Haarlem

Haarlem is een mooie stad in de provincie Noord-Holland. Als je van lekker shoppen houdt dan kom je hier niets kort! Maar je kunt er ook uren wandelen en de dorpjes in de omgeving ontdekken. Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen Haarlem.

Vakantiehuizen Zandvoort

Lekker naar het strand in Zandvoort? Samen uitwaaien en dat kan het hele jaar door. Veel toeristen zijn er met name in de zomer te vinden, maar het hele jaar door is het een prima plaats om vakantie te vieren. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Zandvoort.

Vakantiehuizen Texel

Texel is een mooi Waddeneiland wat hoort bij de provincie Noord-Holland. Wandelen door de Slufter, strandwandelingen maken, een eiland waar de honden meer dan welkom zijn. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Texel en huren is online zo geregeld.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en is gelegen in de provincie Noord-Holland. Als u kiest voor een van de vakantiehuizen in Noord-Holland is een bezoekje aan de hoofdstad zeker een aanrader. Er zijn ontelbaar veel trekpleisters, leuke gebouwen, musea, pleinen en meer dan voldoende uitgaansgelegenheden. Enkele populaire bezienswaardigheden zijn het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, het Vondelpark en het Paleis op de Dam. Daar kunt u prima een dagje vertoeven.

Texel

Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Dit eiland behoort tot de provincie Noord-Holland en daarom mocht dit eiland ook niet ontbreken in dit overzicht. Het eiland heeft ontzettend veel duinen, bossen en graslanden. Als u wilt kunt u ook kiezen voor een van de vakantiehuizen in Noord-Holland op dit eiland.

Haarlem

Haarlem is een prachtige en boeiende stad. De Grote Markt in de stad is erg levendig. Zo treft u hier onder andere het oude stadshuis en de St. Bavokerk. De vele parken in de stad geven de stad ook een groen karakter. Tevens vindt u hier verscheidene leuke musea.

Zandvoort

Wilt u graag naar een leuke badplaats? Dan kunt u kiezen voor een de vakantiehuizen in Noord-Holland omstreeks Zandvoort. De badplaats trekt vele toeristen vanwege de leuke boulevards aan zee. Er zijn meer dan voldoende strandtentjes en voldoende winkels. Er is dus altijd wel iets leuks te beleven in en omstreeks Zandvoort. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het Zandvoorts museum. Dat is ook zeker een aanrader.