Vakantiehuizen in Overijssel

Vakantiehuizen in Overijssel

De provincie Overijssel heeft ontzettend veel te bieden. Als u kiest voor een van de vakantiehuizen in Overijssel kunt u genieten van veel natuur, veel water en sfeervolle dorpjes. Bovendien zijn er talloze leuke buitenplaatsen waar u terechtkunt. Zo kunt u onder andere het Huis Singraven bij Denekamp, Kasteel Twickel in Delden en het 17de eeuwse Huis te Breckelenkamp bekijken tijdens uw vakantie. Er zijn meer dan voldoende leuke fietsroutes in deze provincie en dat maakt het ook erg leuk.

Populaire plaatsen in Overijssel

Vakantiehuizen Holten

Het dorp Holten ligt in de regio Salland, in Overijssel. Het hoort bij de Twentse gemeente Rijssen-Holten. Er wonen ongeveer 9500 mensen. Ontdek hier ons aanbod vakantiehuizen Holten en huur vandaag nog jouw vakantiewoning om er samen even tussenuit te gaan.

Vakantiehuizen Zuna

Zuna staat bekend als buurtschap in de gemeente Wierden, in Overijssel. Rijssen ligt ten zuiden van Zuna. Wil je hier graag vakantie vieren? Ontdek dan hier ons aanbod vakantiehuizen Zuna en bekijk welke luxe je wil en huur het vandaag nog.

Vakantiehuizen Markelo

Markelo is een gemeente in Twente die hoort bij de gemeente Hof van Twente. Een gebied waar je graag eens vakantie wilt vieren samen of met het hele gezin. Bekijk daarom hier ons aanbod vakantiehuizen Markelo en huur eenvoudig online.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Kampen

Kampen is een bijzondere lek met veel historische bezienswaardigheden. Zo kunt u onder andere een kijkje nemen bij de Koornmarktspoort, Cellebroederspoort, de Bovenkerk, het Stedelijk Museum en de Stadsgehoorzaal. De binnenstad ziet er ook erg bijzonder uit. Ook kunt u talloze leuke wandelingen maken en kunt u hier daarmee prima een dagje vertoeven.

Nationaal Park Weerribben Wieden

Wilt u graag de natuur opzoeken? Dan kunt u kiezen voor een van de vakantiehuizen in Overijssel omstreeks het Nationaal Park Weerribben Wieden. Dit park is maar liefst 100 km² groot en er leven talloze wilde dieren. Zo wonen hier onder andere otters, diverse soorten vogels en vlinders. Daar kunt u prima een dagje vertoeven.

Avonturenpark Hellendoorn

Ooit startte Avonturenpark Hellendoorn als een klein speeltuintje. Inmiddels is het een uitgegroeid tot een heus pretpark met talloze attracties. Dit is uitermate geschikt voor jong en oud. Gaat u met het hele gezin op reis en kiest u voor een van de vakantiehuizen in Overijssel? Dan mag een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn niet ontbreken.

Zwolle

Zwolle is een leuke stad en hier kunt u prima een dagje vertoeven. Er zijn veel grachten en de oude binnenstad ziet er erg mooi uit. In de oude binnenstad stond altijd een stadsmuur. Delen hiervan zijn nog steeds zichtbaar. Ook zijn er voldoende eet- en horecagelegenheden in de stad.