Vakantiehuizen in Utrecht

Vakantiehuizen in Utrecht

Wilt u graag kiezen voor een van de vakantiehuizen in Utrecht? Dan maakt u een goede keuze. De provincie heeft namelijk meer dan 270 historische plaatsen! Daarmee zijn er talloze mooie monumentale panden en is dat dan ook zeker een bezoekje waard. De sfeervolle binnenstad van Utrecht is bovendien voorzien van talloze leuke pleintjes waar u heerlijk kunt vertoeven. Er is dan voldoende te beleven in deze provincie.

Populaire plaatsen in Utrecht

Vakantiehuizen Maarn

In de Utrechtse Heuvelrug vind je het dorp Maarn. Sinds 2003 is het een nationaal park en daar kun je dan ook heerlijk wandelen. Heb jij zin om lekker de natuur in te gaan en wil je ter afwisseling winkelen? Het mooie Utrecht heeft het je allemaal te bieden.

Vakantiehuizen Rhenen

Rhenen is een mooie stad gelegen in de provincie Utrecht. Jong en oud kunnen hier heerlijk vakantie vieren en genieten van de natuur, heerlijk wandelen of fietsen en winkelen kan er ook! Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Utrecht die je kunt huren.

Vakantiehuizen Elst

Het mooie Elst is een Dorp in Utrecht en hoort bij de gemeente Rhenen. Er is meer dan genoeg te doen in het dorp en in de omgeving als je er even lekker tussenuit wilt. Hier vind je ons aanbod vakantiehuizen Elst.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

De stad Utrecht

De stad Utrecht heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u onder andere een bezoekje brengen aan de Dom van Utrecht. Deze gotische kerk is hét symbool van de stad. Deze is 112 meter hoog en is daarmee de grootste kerktoren van Nederland. Wilt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad? Dan kunt u de toren beklimmen! Verder heeft de stad ook talloze leuke pleintjes en meer dan voldoende horecagelegenheden.

Slot Zeist

Slot Zeist is een prachtig kasteel uit de Gouden Eeuw. Regelmatig kunt u hier leuke tentoonstellingen bekijken. Ook de aangrenzende tuin en de waterpartijen zijn prachtig om te zien. Kiest u voor een de vakantiehuizen in Utrecht? Dan mag een bezoekje aan Slot Zeist zeker niet ontbreken.

Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is een middeleeuw kasteel en is zelfs een van de oudste kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel is goed onderhouden en ook het park eromheen is prachtig om te bezoeken. Regelmatig heeft Kasteel Duurstede als decor gediend voor films. Onder andere Bassie en Adriaan hebben hier verscheidene scenes opgenomen. Ook de film van Sinterklaas is hier deels opgenomen.

Ouwehands Dierenpark

Als u kiest voor een van vakantiehuizen in Utrecht is het ook erg leuk om een bezoekje te brengen aan het Ouwehands Dierenpark. Jaarlijks komen hier duizenden bezoekers. Het park is circa 20 hectare groot en daarmee is er meer dan voldoende te zien in het dierenpark.