Vakantiehuizen in Zuid Holland

Vakantiehuizen in Zuid-Holland

Wilt u graag kiezen voor een van de leuke vakantiehuizen in Zuid-Holland? Dan heeft u meer dan genoeg keuze via onze website. Zuid-Holland is een ontzettend leuke bestemming met talloze leuke bezienswaardigheden. Zo kunt niet alleen verscheidene steden bezoeken, maar ook kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Keukenhof. Keukenhof is een fleurig bloemenpark, welke te vinden is in het plaatsje Lisse. Hier vindt u prachtige inspiratietuinen met diverse thema’s, waaronder een patiotuin, een vlindertuin, een stadstuin en een ronde tuin. Met enige regelmaat zijn er ook shows en exposities te bewonderen.

Populaire plaatsen in Zuid-Holland

Vakantiehuizen Scheveningen

Scheveningen staat bekend om het strand en de mooie boulevard. Heb jij zin om daar samen vakantie te vieren? Ontdek hier dan direct ons ruime aanbod vakantiehuizen Scheveningen die te huur zijn. Lekker even uitwaaien, dat is voor iedereen gezond!

Vakantiehuizen Den Haag

Den Haag kennen veel mensen als drukke stad. Veel mensen wereldwijd komen naar deze stad voor zaken, maar je kunt er ook vakantie komen vieren. Lekker shoppen is iets wat je hier heel goed kunt. Ontdek het zelf en bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen Zuid-Holland welke je kunt huren.

Vakantiehuizen Katwijk

Zin om naar het strand te gaan? Een vakantiehuis Zuid-Holland huren is dan zeker de moeite waard. Ontdek het mooie plaatsje Katwijk eens en dan kom je hier vast en zeker vaker terug. Bekijk hier daarom snel ons aanbod beschikbare vakantiehuizen.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Euromast

De Euromast is hét symbool van de stad Rotterdam. Omstreeks 1960 werd de uitkijktoren geplaatst naar ontwerp van H.A. Maaskant. In 1970 werd de toren verhoogd en kwam er ook een uitkijkplatform op. Als u wilt kunt u met de lift naar boven. Dat is erg leuk, want vanaf hier heeft u prachtig uitzicht over de stad.

Scheveningen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de vakantiehuizen in Zuid-Holland rondom de plaats Scheveningen. Scheveningen is namelijk een levendige badplaats met diverse eetgelegenheden, winkels en bars. Ook is er een overdekt winkelcentrum aanwezig. Daarmee kunt u dus niet alleen relaxen op de boulevard, maar ook kunt u heerlijk winkelen.

Mauritshuis in Den Haag

Het Mauritshuis in Den Haag is een monumentaal pand en hier kunt u talloze schilderijen uit de Gouden Eeuw bekijken. Het meest bekende werk uit de collectie is het schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer.

Stranden

Kiest u voor een van de vakantiehuizen in Zuid-Holland tijdens de zomermaanden? Dan kunt u verschillende leuke stranden bekijken. U kunt onder andere naar Noordwijk of Katwijk aan Zee. De kilometerslange stranden zijn ontzettend populair en er zijn meer dan voldoende strandpaviljoens. Ook hebben deze stranden meer dan voldoende parkeergelegenheid. Tijdens de warme dagen is het hier dan ook erg druk.